Nyhedsbrev Februar 2024 - Dansk Selskab for Indvandrersundhed

05. marts 2024

Så er der kommet nyt nyhedsbrev. Vi prøver i dette nyhedsbrev et lidt kortere format end vanligt, og håber at fange jeres interesse med lidt om de begivenheder, vi allerede har i kalenderen for i år, en bog- og podcastanbefaling og så kan I blive opdateret på lidt af den nyere forskning, der er på området.

Derudover vil vi også meget gerne høre, hvad I synes om nyhedsbrevet, for at få et indtryk af, om det skal forsætte eller I foretrækker at følge med på vores sociale medier i stedet. Vi vil sætte stor pris på jeres feedback her: Feedback

Vi modtager også som altid meget gerne forslag til fremtidige indlæg eller emner i nyhedsbrevet, ris, ros og kommentarer på mail: sekretariat@indvandrersundhed.dk.

God læselyst!

Mvh. Bestyrelsen, Dansk Selskab for Indvandrersundhed

Ps. Husk også, at det er tid til at forny dit medlemsskab af Dansk Selskab for Indvandrersundhed. Jeres støtte betyder meget for os, for at vi kan blive ved med at lave de aktiviteter, vi gør. Se mere om, hvordan du fornyer dit medlemsskab eller opretter dig som medlem her.

Kontakt os

sekretariat@indvandrersundhed.dk

Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand.

Øster Farimagsgade 5,

  |  

1014,

  København K

Dansk selskab for indvandrersundhed © 2024