Bliv medlem i dag

Et individuelt medelmsskab koster 300 kr pr. år. For pensionister og studerende er prisen 150 kr pr. år. Organisationer kan også blive medlemmer for 600 kr pr. år. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du blot udfylde navn og e-mail i felterne til højre - så får du tilsendt en velkomstmail med informationer om dit medlemsskab samt link til betaling. Medlemsskab kan også betales via mobilepay; 188482. Husk navn!

Læs mere

Bliv medlem i dag

Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand.Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand

Hvad får du ud af et medlemskab

SIS har brug for medlemmers støtte til at at fremme sundheden i bredeste forstand blandt flygtninge, indvandrere og asylansøgere, og medvirke til at udvikle sundhedsvæsenets indsat med henblik på at bidrage til at reducere den stigende ulighed i sundhed. Sammen med vores medlemmer vil SIS arbejde for at øge viden om indvandreres sundhed og sygdom (både voksne og børn) i offentligheden og hos relevante organisationer, institutioner og myndigheder i Danmark. Selskabet skal også fremme forskning og uddannelse på feltet og medvirke til at forbedre sundhedsvæsenets indsats for forebyggelse, diagnostik, og behandling af sygdom i de nye befolkningsgrupper i Danmark og blandt deres efterkommere. Dansk Selskab for Indvandrersundhed arbejder på en lang række områder for at opfylde selskabets formål. Vi arrangerer seminarer og stiller os til rådighed for rådgivning af myndigheder og institutioner og deltager i den offentlige debat. Selskabets medlemmer har i høj grad mulighed forat påvirke aktiviteterne. Du kan skrive til os på sekretariat@indvandrersundhed.dk og indsende en ide til et arrangement eller en aktivitet.

Kontakt os

sekretariat@indvandrersundhed.dk

Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand.

Øster Farimagsgade 5,

  |  

1014,

  København K

Dansk selskab for indvandrersundhed © 2020