Bliv medlem i dag

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at blive medlem af SIS. Et SIS organisations medlemskab koster 600 kr/år, et SIS individuelt medlemskab koster 300 kr/år og et SIS medlemskab for studerende/pensionister koster 150 kr/år. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du blot udfylde navn, e-mail og telefon nr. i felterne til højre - så får du tilsendt en velkomstmail med informationer om dit medlemsskab samt et link til betaling. Du kan også overføre kontingent direkte via bankoverførsel: Arbejdernes Landsbank, Reg. nr.: 5361, Konto nr.: 0255028, eller via MobilePay på 188482. HUSK! at oplyse dit fulde navn og at tjekke dit spam-filter.

Læs mere

Bliv medlem i dag

Dansk Selskab for Indvandrersundhed (SIS) blev oprettet i 2015 med ønsket om at give området Indvandrersundhed i Danmark en stærkere profil og skabe et innovativt og udviklingsorienteret forum for dialog om etniske minoriteters sundhed. Formålet med selskabet er at arbejde for at fremme sundhed i bredeste forstand blandt flygtninge, indvandrere og asylansøgere, og medvirke til at udvikle sundhedsvæsenets indsats med henblik på at bidrage til at reducere den stigende ulighed i sundhed samt fremme integration. SIS arbejder for at sætte indvandrersundhed på dagsordenen gennem en række forskellige aktiviteter og forskning. Desuden stiller selskabet sig til rådighed for at øge viden om indvandreres sundhed og sygdom (hos både voksne og børn) i offentligheden og hos relevante organisationer, institutioner og myndigheder i Danmark. Selskabet giver bedre grundlag for at håndtere de nye udfordringer og udnytte de muligheder, som indvandringen skaber. SIS afholder blandt andet åbne seminarer med eksterne oplægsholdere, et årsmøde samt deltager i den offentlige debat. Samtidig støtter SIS, via vores undergruppe Sund Start, unge lægers undervisning om det danske sundhedsvæsen på sprogskoler i hele landet.

Hvad får du ud af et medlemskab

Som medlem af SIS har du i høj grad mulighed for at påvirke vores aktiviteter og videreudvikle vores ideer, som er af afgørende betydning for etniske minoriteters sundhed. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål, komme med ideer, el.lign. på vores mail: sekretariatet@indvandrersundhed.dk. SIS har brug for medlemmers støtte til at fremme sundheden i bredeste forstand blandt flygtninge, indvandrere og asylansøgere, og medvirke til at udvikle sundhedsvæsenets indsat med henblik på at bidrage til at reducere den stigende ulighed i sundhed. Sammen med vores medlemmer vil SIS arbejde for at øge viden om etniske minoriteters sundhed og sygdom (både voksne og børn) i offentligheden og hos relevante organisationer, institutioner og myndigheder i Danmark. Selskabet skal også fremme forskning og uddannelse på feltet og medvirke til at forbedre sundhedsvæsenets indsats for forebyggelse, diagnostik, og behandling af sygdom i de nye befolkningsgrupper i Danmark og blandt deres efterkommere. SIS afholder seminarer, stiller sig til rådighed for rådgivning af myndigheder og institutioner og deltager i den offentlige debat. Derudover søger SIS at fremme information og øge viden på området ved at indsamle og udgive aktuelle nyheder.

Kontakt os

sekretariat@indvandrersundhed.dk

Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand.

Øster Farimagsgade 5,

  |  

1014,

  København K

Dansk selskab for indvandrersundhed © 2023