Nyhedsbrev April 2023 - Dansk Selskab For Indvandrersundhed

24. april 2023

Så er der Nyhedsbrev ude fra Dansk Selskab for Indvandrersundhed (SIS). Medlemmer har allerede fået det direkte i deres indbakke - hvis ikke, så send os en mail på sekretariat@indvandrersundhed.dk.

I dette nyhedsbrev kan I læse lidt om, hvad vi har lavet i selskabet de sidste måneder, bl.a. har vi haft øget fokus på ulighed i børnesundhed og har nedenfor også et indlæg med af overlæge Anne Marie Råberg Christensen fra Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region H. Derudover kan I læse mere om Sund Start, Årsmødet, som løb af stablen i december, ny forskning, en boganbefaling og lidt om forårets begivenheder.

Forslag til fremtidige indlæg eller emner i nyhedsbrevet, ris, ros og kommen-tarer modtages meget gerne på mail: sekretariat@indvandrersundhed.dk
God læselyst!

Rigtig god læselyst!
Bestyrelsen, Dansk Selskab for Indvandrersundhed

Vil du gerne være medlem af SIS? Se hvordan du bliver medlem på vores hjemmeside: https://indvandrersundhed.dk/medlemskab/

Følg også SIS på vores platforme: LinkedIn, Facebook og Instagram

Kontakt os

sekretariat@indvandrersundhed.dk

Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand.

Øster Farimagsgade 5,

  |  

1014,

  København K

Dansk selskab for indvandrersundhed © 2023