Næstformand i SIS, Morten Sodemann, modtager "Forandringsprisen 2021" af foreningen IChange

27. april 2021

Vi er stolte af vores næstformand i SIS, professor og læge Morten Sodemann, der har modtaget “Forandringsprisen 2021” af foreningen IChange.

“I år går forandringsprisen til en helt særlig person, som har været pioner indenfor sit arbejde. Og i takt med sin kæmpe indsats i løbet af de sidste årtier, har været med til at skabe en stor forandring for en hel befolkningsgruppe.”

Morten har bl.a. stået i spidsen for Indvandrermedicinsk klinik på Odense Universitetshospital og deltaget aktivt i den offentlige debat ved at repræsentere og forsvare særligt sårbare minoritetsetniske patienter på baggrund af faglige argumenter.

Se videoen her og hør mere om Morten og teamet på Indvandrermedicinsk klinik, som til daglig arbejder for at øge lighed i sundhed ved at udrede og behandle patienter med etnisk minoritetsbaggrund og står sammen om at skabe en positiv forandring!

Kontakt os

sekretariat@indvandrersundhed.dk

Formålet med Selskab for indvandrersudhed (SIS) er at fremme sundheden blandt asylansøgere, flygtninge og andre indvandrere i bredeste forstand.

Øster Farimagsgade 5,

  |  

1014,

  København K

Dansk selskab for indvandrersundhed © 2024